RE-stone description

RE-stone
The cryptic title refers partly to the STONE series from 1996, partly to the fact that much of my production refers to earlier production.

RE-stone is about repeating.
Repeating in the sense: Would you please repeat?

I “listen” to an argument having been put forward at an earlier occasion and in case I find that it is still valid and communicates with me (time is, as you may know, efficient at sorting out) I try to re-formulate. This “re-formulating” is RE-.

In Danish:
Den kryptiske titel henviser dels til STONE serien fra 1996 og dels til det faktum, at meget af min produktion henviser til tidligere produktion.
Re-stone handler om at gentage.
Gentage i betydningen: Vil du være venlig at gentage?
Jeg ”lytter” til et tidligere fremført argument, og finder jeg, at der er noget, der stadig holder, der stadig kommunikerer til mig, – tiden er jo som bekendt god til at sortere, prøver jeg at omformulere.
Denne ”omformulering” er RE-.